Cine sunt?

KINETOTERAPEUT

Sunt Ciprian , am absolvit Kinetoterapia în cadrul Universităţii Naţioanale de Educație Fizică și Sport.

După care am mai urmat si cursurile masterului de ”Recuperare și Refacere Posttraumatică”, “Kinetoterapia afecţiunilor locomotorii”
Experiența mea profesională începe încă din timpul facultății, prin stagii si voluntariate in spitale si centru pentru copii cu dizabilitati.

Kinetoterapeut Experimentant in Recuperarea Medicala si Fizioterapie

Cine sunt?

VIZIUNE

După finalizarea facultății, m-am gandit sa ma axez si pe kinetoterapia la domiciliu, deoarece în România încă este un domeniu prea putin cunoscut, cu toate că majoritatea pacienților au nevoie de recuperare medicală acasă. Așadar, de la bolile cele mai grave ca accident vascular cerebral, tetrapareză, până la copiii cu deficiențe ușoare și femeile însărcinate (prin gimnastica gravidei), există mulți beneficiari ai acestei terapii.

Cine sunt?

TRADIȚIE

Sunt un kinetoterapeut dedicat, cu o atitudine ambițioasă și o puternică voință în tot ceea ce fac în domeniul meu profesional. Cu toate acestea, cred cu tărieobținerea celor mai bune rezultate nu depinde numai de calitățile kinetoterapeutului, ci și de implicarea deplină a pacientului în procesul de tratament.